AGRO gaat XL: AgroXL is onze nieuwe naam

Vanaf heden kunt u uw bestellingen plaatsen op AgroXL.nl. Klik hier!

zondag

28
nov
Verzending Print E-mail

Betekenis verschillende Logo's

 

ship_nl_be.png Producten waarbij dit logo is vermeld zijn in geheel Nederland en België leverbaar.
ship_sel_loc.png Producten waarbij dit logo is vermeld zijn leverbaar in Midden - Nederland (zie hier het plaatsenregister), ook kunnen deze producten afgehaald worden in een van onze winkels.

Hier vindt u het plaatsregister »

Bestel- en bezorgwijzen

Om u zo goed mogelijk van dienst te zijn, bieden wij u verschillende bestel- en bezorgwijzen aan. Zo is er altijd één die bij u past!

 

- U kunt zelf aangeven wat u het liefste wilt:

  • Uw bestelling wordt bij u thuisbezorgd.
  • U laat uw bestelling afleveren op een ander adres.

  • U haalt uw bestelling af in onze winkel in Nunspeet.

 

Bezorgtijd

“AGRO” streeft naar een zo goed en snel mogelijke levering. De levertijd bij verzending via de post is in de regel binnen 48 uur na ontvangst van het door u verschuldigde bestelbedrag (mits voorradig). De maximale levertijd is 30 dagen, tenzij anders overeengekomen. Indien deze levertijd niet kan worden gehaald, door welke omstandigheid dan ook, zal “AGRO” u hiervan op de hoogte stellen. “AGRO” is niet aansprakelijk voor vertraging veroorzaakt door leveranciers en/of transportdiensten.

Verzend- en afhandelingskosten

Alle bestellingen worden door onze eigen koeriersdienst Agro Express of via de pakketdiensten TNT of GLS verzonden. Door middel van verzending per pakketpost of eigen koeriersdienst beperken we het risico van vermissing, schade of diefstal tijdens het transport van uw bestelling. Overigens is door deze wijze van verzenden het risico van het transport geheel voor rekening van “AGRO”

Nederland
Bestellingen met een totaal waarde van 49,99 euro of minder worden voor 4,95 euro bij u thuis bezorgt. Bestellingen van 50,00 euro en meer worden gratis bij u thuis bezorgt.

België en Duitsland
Bestellingen met een totaal waarde van 49,99 euro of minder worden voor 9,95 euro bij u thuis bezorgt. Bestellingen van 50,00 euro en meer worden voor 5.00 euro bij u thuis bezorgt.

Haalt u de bestelling af op één van onze filialen dan hoeft u geen verzend- en afhandelingskosten te betalen.
Nadat wij uw bestelling hebben klaargezet, nemen wij contact met u op. U kunt uw bestelling op dinsdag tot en met zaterdag ophalen van 9.30 uur tot en met 18.00 uur. Op maandag van 13.00 tot en met 18.00 uur.