AGRO gaat XL: AgroXL is onze nieuwe naam

Vanaf heden kunt u uw bestellingen plaatsen op AgroXL.nl. Klik hier!

zondag

28
nov
Laagste Prijsgarantie Print E-mail

Prijs en assortiment op deze website kan afwijken van de prijs en het assortiment in één van onze filialen en bij onze dealers

 

Laagste prijsgarantie

AGRO geeft op een groot aantal (merk) artikelen een laagste prijsgarantie. Deze artikelen zijn herkenbaar aan het AGRO laagste prijsgarantie logo.
Dit betekent dat u gegarandeerd de laagste prijs betaald voor deze artikelen. Mocht u, onder de hierna beschreven voorwaarden, na aankoop bij AGRO hetzelfde artikel elders toch goedkoper aantreffen dan krijgt u het verschil dubbel terug in de vorm van een AGRO waardebon.
Deze laagste prijsgarantie geldt zelfs indien een andere winkel het artikel in de aanbieding heeft (bijv. in een folder of advertentie). Kortom u gaat bij AGRO echt voor de laagste prijs!

Wat moet u doen?

Indien u binnen twee weken na aankoop het artikel elders goedkoper aantreft kunt u hier het formulier invullen. Hierbij zijn onderstaande voorwaarden van belang:
 • Vul duidelijk uw naam en adresgegevens in.
  Alleen op deze manier kunnen we u namelijk binnen twee weken informeren.
 • Vul duidelijk de gegevens in over de winkel waar u het artikel goedkoper heeft gezien.
  Als het artikel in een folder of advertentie staat afgebeeld, Upload dan de advertentie of folder via het formulier of plaats een hyperlink naar de folder of advertentie.
  Indien dit niet het geval is dan dient u de gegevens (scancode) van het artikel duidelijk in te vullen. Alleen op deze manier kunnen we namelijk controleren of het daadwerkelijk om het hetzelfde artikel gaat.

Waardebon

Indien u aan alle voorwaarden heeft voldaan ontvangt u binnen twee weken een AGRO waardebon t.w.v. 2x het prijsverschil van de twee identieke artikelen. Deze waardebon is alleen te besteden op Agrotuinendier.nl, is zes maanden geldig en niet inwisselbaar voor geld.

Wanneer geldt de laagste prijsgarantie niet?

In de onderstaande gevallen geldt de laagste prijsgarantie niet:
 • Indien het gaat om een meerstuks aanbieding (bijv. 2 halen, 1 betalen) of kortingen op een bepaald assortiment (bijv. 50% korting op alle vogelkooien).
 • Indien het gaat om een uitverkoop (bijv. opruiming, faillissement, verbouwing).
 • Indien de artikelen worden verkocht door een zogenaamde schuurtjeswinkel of woonhuis-internet winkel (deze zijn vaak niet belastingplichtig).
 • Indien de artikelen in het buitenland worden aangeboden.