AGRO gaat XL: AgroXL is onze nieuwe naam

Vanaf heden kunt u uw bestellingen plaatsen op AgroXL.nl. Klik hier!

zondag

28
nov
Betaalinformatie Print E-mail

Betalen kan volgens een van de volgende betaalmethoden:

- Overboeking. U kunt het bedrag overmaken op onderstaande bankrekening. De bestelling wordt verzonden wanneer de betaling binnen is.

Onze bankgegevens:
Rekeningnummer:
- 54 18 04 898
IBAN
- NL23 ABNA 0541 8048 98
BIC
- ABNANL2A

T.n.v.
- AGRO, Nunspeet

Let op: Vergeet niet uw ordernummer te vermelden bij de betaling!

 

- iDeal. Met ideal kunt u vertrouwd, veilig en gemakkelijk uw online aankopen afrekenen. U rekent af in uw vertrouwde internet betaalomgeving, op basis van specifieke beveiligingsmethodes van uw eigen bank. Als internetbankierder kunt u direct gebruik maken van ideal, zonder dat u zich daarvoor hoeft aan te melden.

Voor verdere tekst en uitleg verwijzen wij naar de website van iDeal.

Wat te doen bij retourneren

Als de producten niet aan uw verwachtingen voldoen, mag u ze, mits ongebruikt en in originele verpakking, retourneren.

Annuleert u de bestelling nadat de bestelling aan u verzonden is, dan is Agrotuinendier.nl genoodzaakt de verzendkosten bij u in rekening te brengen. U dient de zending voldoende te frankeren voor het terugsturen.

Alle annuleringen dienen schriftelijk aan Agrotuinendier.nl kenbaar te worden gemaakt. Dit kan via e-mail, fax of post. U dient in uw schriftelijke annulering in ieder geval uw volledige naam en factuurnummer te vermelden.

Voor het terugbetalen van reeds betaalde bedragen (bij vooruitbetalen) hebben wij tevens uw bankrekeningnummer nodig.
Let op: het rekeningnummer dat u opgeeft voor de terugbetaling dient gelijk te zijn aan het rekeningnummer waarvan u de betaling aan Agrotuinendier.nl heeft gedaan. Dit in verband met eventuele fraude met terugbetalingen.

Wet kopen op Afstand

U heeft bij ons een afkoelingsperiode van 7 dagen om zonder opgaaf van redenen het product te retourneren. Dit is wettelijk vast gelegd. Uitzondering hierbij zijn speciaal voor u bestelde producten. Het product kan alleen geretourneerd worden indien het product nog ongebruikt in de originele, ongeschonden en ongeopende verpakking retour gestuurd wordt. U draagt hierbij zelf de kosten van de retourzending (en de verzending naar u toe).

Eventueel reeds betaalde bedragen worden binnen 30 dagen aan u terugbetaald, eventueel met aftrek van bovengenoemde (verzend)kosten.